Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
Czytali temat:
Piotr Malach Adrian Kilian Marcin Rutkowski Fabian Krzyzanowski Łukasz Artur Wojciech Koszelnik lukasz1994 marchlewicz Patryk Zasada Pluszak Nowak Stary Z bawary Waldek1980 Jj Jj (28733 niezalogowanych)

()
Początkujacy
UB-o biurach pracy....napisałem normalnie-wytkłes mi czytanie ze zrozumieniem..ogarnij kilka stron...W sumie,stwierdzam ze udzielanie sie na tym społeczniakiu mija sie z celem,bo z kazdego tematu i tak za kilka postów burdel sie zrobi...
Wiec po co pisac,wytężac szare komórki jak i tak xuj z tego...Lepiej popier*** na czacie o wszystkim i o niczym-jednakowy skutek....
Tym miłym akcentem koncze tę "owocną" dyskusje i zostawiam przeuroczo miłych dyskutantów z problemem (mam nadzieje ze w pół roku uda wam sie rozwiązać zagadnienie)
O.U.T
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
No teraz jak przeczytalem to co Motyl napisal to sie wyjebalem na plecy i zaczalem smiac, az mam duchoty od smiechu

Ok Bziku wracamy do tematu:

Czy kobieta moze przeleciec faceta.

tak mi sie wydaje ze Motylek na pewno nawet by niewiedziala jak sie za to zabrac ahahahaha
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
No na to jeszcze Ci odpowiem zanim tu zamilkne.....Wiadro viagry by Ci na Motylka nie pomogło...spaliłbys sie w blokach na starcie......
A skad wiem?............Tajemnica.....
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Mozliwe, mozliwe. Dlatego napisalem ze mi sie tak wydaje a moze Ona tak ladnie opowiada swoje fantazje co by to ona tobie nie zrobila i jak, a w realu to lezy i parska i po jakims dluzszym czasie by powiedziala ze moze bysmy pauze zrobili bo juz nie daje rady
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Mirek po pierwsze burdeli nikt nie robi tylko ci co niesłusznie ludzi oceniają nie znając czlowieka i takich przemadrzalskich ludzi sie nie szanuje szacunek jest tylko dla ludzi ktuzy tez potrafią szanować a nie sadzić o kobietach ze sa.... Najgorsze a puopularna jestem oj jak sie ciesze ja poprostu wypowiadam sie na bezsensowne kometarze
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
,irku nie mowie o tobie teraz zebys sobie nie pomyslał tylko ogolnie a wogóle mirku przy takiej lasce jak motylek to nawet tobie bryknie tak zepotem bedziesz se modlił zeby ci opadl bo dziewczyna ma sie czym szczycić przedewszystkim urodą bo jest naprawde ładna kobietą a mirku może chcesz sie rpzekonać jak to jest jak kobieta faceta przeleci ze przez tydzien na dupola nie siadzie
Zgłoś wpis
44 Posty
M_J_G G
(M_J_G)
Bywalec
czy ty piszesz sama do siebie?
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Mordka to znowu ty? No i mnie teraz zagielas tym pierwszym postem, zatkalo mnie i brakuje mi argumentow aby odeprzec twoje. Takze juz nic nie pisze
A jesli chodzi o ten drugi post: ja juz wiem jak to jest jak kobieta faceta przeleci chyba ze kolezanka motylek potrafi w tym samym czasie tak zagrac ze ja zaczne spiewac i obudzi we mnie ukryty talent. Jesli jest ladna to przydaloby sie aby byla dobra w lozku bo bywalo z tym roznie, umiejetnosci i uroda nie ida w parze

p.s mordka ja wiem kogo szanowac a kogo nie, dla mnie wiecej szacunku ma kot ktorego nie mam niz na przyklad kobieta ktore swoje dziecko sprzedala.
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Niom mirku co do tego dziecka masz racje bo to jest akurat nie do pomyslenia! Ale co do mytlka czemu ty tylko o tym łóżku piszesz że niewiadomo czy jest dobra w łózku ito ? czy w zyciu tylko chodzi o seks? Nie bo to nie jest njważniejsze
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Bziku hahaha a niedawno mi mówiles jak byleś u mje na kawie ze nie wchodzisz na e forum bo cie to nie bawi ;D;D;D a Kogo ja tu teraz widze
Zgłoś wpis

Bliżej nas